Print

Noemi Katznelsons indlæg i Altinget: Professor: Nedlukningerne har overladt de unge til en social junglelov

Altinget 11.01.2022

Centerleder og professor Noemi Katznelson har i dag skrevet et debatindlæg i Altinget, der sætter fokus på corona og unge. Hun sætter her spørgsmålstegn ved om corona nedlukningen, særligt på ungdomsinstitutioner, har ført til en bredere motivations- og meningskrise hos de unge. 

"At nedlukningerne på den måde gik særligt hårdt ud over unge, der i forvejen var i sårbare situationer, ved vi fra diverse forskningsundersøgelser, men fortællingerne fra Cefus medlemmer vidner også om, at nedlukningerne også har haft konsekvenser for de bredere grupper af unge – for motivationen og fællesskaberne blandt de unge generelt."

Lagt online 11.01.2022 af Louise Ahlskog

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere