Print

Noemi Katznelson i TV AVISEN

DR1 TV AVISEN 08.07.20 kl. 18.30

 Skaermbillede 2020 08 03 Kl 153315

Noemi Katznelson, professor og leder ved Center for Ungdomsforskning, medvirkede den 8. juli i TV AVISEN på DR1 i et indslag om, at mange unge tager til Sunny Beach med DUF-REJSER.

"Er du træt af alt det, du ikke må i Danmark? I Sunny Beach kan du feste med over 2000 andre unge være på klub hele natten." Sådan lokkede Facebook-annoncer fra rejsebureauet DUF-Rejser, der sælger festture til danske unge.

For Noemi Katznelson kommer det ikke som nogen overraskelse, at mange unge vælger at rejse til Sunny Beach efter en lang kriseperiode, hvor fornuften er regeret:

"Jeg tror, vi ser en reaktion på, at det har været fornuften, der har rådet under hele den her coronaperiode, og at nu har vi nogle unger, der har brug for at udleve den del af ungdommen, som er at slippe kontrollen og give den gas."

Lagt online 03.08.2020 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!