Print

Noemi Katznelson i "Brinkmanns briks" om at tale de unge op

DR - Brinkmanns briks 25. august 2021

Vært: Svend Brinkmann

I dette afsnit af Brinksmanns briks er blandt andre Noemi Katznelson, leder af center for ungdomsforskning og professor ved Aalborg Universitet, inviteret til at tale om mistrivsel blandt unge, og hvordan denne mistrivsel italesættes.

I afsnittet, som hedder "Gør dit bedste", pointerer Brinkmann, at man igen og igen taler om den unge generation, der mistrives. [...] Men hvad har vi egentlig gang i? Burde vi ikke tale de unge op, give dem en chance og lade være med at medynke over de triste fakta. Jo! Og vi begynder i dag.

Lagt online 26.08.2021 af Karla Lyneborg

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere