Print

Noemi Katznelson i Brinkmanns briks: Corona og teenagere

Den 23. april medvirkede centerleder og professor ved Center for Ungdomsforskning, Noemi Katznelson, i P1-programmet Brinkmanns briks for at debattere, hvordan de unge klarer det under coronakrisen, og hvad krisen betyder for accelerationssamfundet. 

Langt de fleste unge og teenagere er hypersociale og bruger skole, studiejobs, cafébesøg, fester og fritidsaktiviteter til at bevæge sig fra familiens fællesskab ud i et, de selv vælger. Men lige nu er de på grund af corona-krisen berøvet den mulighed. De er afskåret fra den normale sociale del af deres liv. I Brinkmanns briks i dag ser vi på, hvordan de klarer den, og hvordan situationen påvirker dem. Medvirkende: Noemi Katznelson, professor i ungdoms- og uddannelsesforskning og leder af Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet. Emilia Van Hauen, kultursociolog og foredragsholder. Thea Enevoldsen, formand for Danske Skoleelever.

Lagt online 30.04.2020 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!