Nyt fra CeFU

Print

Noemi Katznelson del af dommerpanel til Politikens Undervisningspris

Centerleder og professor Noemi Katznelson er igen i år medlem af dommerpanelet til Politikens Undervisningspris, hvor hun skal være med til at kåre én hovedprisvinder og tre særprisvindere fra ungdomsuddannelserne. Om dommeropgaven siger Noemi Katznelson følgende:

"I år tror jeg, mit blik vil være farvet af, at lærerne er i en enormt vanskelig situation, fordi sektoren er presset. Jeg ser efter dem, der mestrer kunsten af på den ene side at være en god lærer, der giver eleverne alt det, de fortjener, og på den anden side også formår at passe på sig selv og på sine kollegaer i sparetider."

Lærere fra hele landet kan indstilles til Politikens Undervisningspris indtil d. 4. april og herefter bliver de nominerede udvalgt af dommerne, hvorefter vinderne bliver kåret. 

Lagt online 08.03.2019 af Rebecca Marie Væver Johansen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@learning.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
25. november - Konference: Ny udsathed blandt unge

25. november - Konference: Ny udsathed blandt unge

Mistrivsel, diagnose-eksplosion, præstationskultur, polarisering og social arv – hvad er der på spil? På konferencen sætter vi fokus på, hvordan vi kan forstå udsathed blandt unge set i lyset af de vilkår og forandringer, der præger samfundet og ungdomslivet i dag.

Læs mere her

Center for Ungdomsforskning | cefu@learning.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV