Print

Niels Ulrik Sørensen medvirker i Nationalmuseets podcast: Forfængelighedens Århundrede

Nationalmuseets podcast: Forfængelighedens Århundrede

Vært: Olivia Friis Uhrbrand

I podcastserien 'Forfængelighedens Århundrede', rejser 24-årige Olivia langt ind i forfængelighedens væsen for at finde ud af, om det at iscenesætte sig selv simpelthen er en del af dét at være menneske, et lod – i dag og i fortiden. Er menneskeheden dømt til at være evigt forfængelige?

I det nyeste og sidste afsnit bidrager Niels Ulrik Sørensen, professor v. CeFU, med refleksioner over forfængelighed og ungdom i nutidens samfund.

Lagt online 09.09.2021 af Karla Lyneborg

Kontakt forsker

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere