Print

Mette Lykke Nielsen i Radio4 reportage

D. 29. august medvirkede lektor Mette Lykke Nielsen i Radio4 Reportage i podcasten 'Bliver jeg nogensinde rigtig voksen?'

Podcasten tager fat i kvartlivskrisen, som vi i dag ser ved, at flere unge får problemer som stress, angst og mistrivsel, når de skal gå fra ungdom og uddannelse til det voksne liv. I dybdegående samtaler med eksperter drøftes spørgsmål som, hvad er det ved voksenlivet, som vælter os omkuld? Og hvornår eller hvordan rammer man følelsen af at være en rigtig voksen med styr på tingene? 

Lagt online 10.09.2021 af Louise Ahlskog

Kontakt forsker

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere