Print

Metroxpress: Træt og uoplagt? Sådan kommer du godt i gang med studierne i januar

Metroxpress 20.01.2016

Af: Lasse Cato

Studierne er for alvor gået i gang igen efter ferien, og Metroxpress har spurgt to eksperter, hvordan man finder motivationen og smider trætheden i januar. En af de to eksperter er Noemi Katznelson, der er centerleder hos Center for Ungdomsforskning. Hun udtaler blandt andet til avisen:

"Det handler om at sige til sig selv: 'Nu har jeg brugt min juleferie på at gøre noget godt for mig selv ved at slappe af. Nu skal jeg så finde ud af, hvordan kan jeg forbinde mig til det, jeg lærer - hvordan kan jeg give det mening i forhold til, hvad jeg vil bruge uddannelsen til'."

Læs hele artiklen i Metroexpress København og Aarhus/Vest 20.01.2016, side 28.

Lagt online 20.01.2016 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!