Print

Lokalavisen Norddjurs: Hjælp din teenager til en god start på arbejdsmarkedet

Lokalavisen Norddjurs 21. august 2021

Af: ritzau

Hvis dine teenagere skal have et fritidsjob, er det en god idé at hjælpe dem på vej, så de får en god førstegangsoplevelse.

Det er populært blandt danske teenagere at tjene egne penge i stedet for at få foræret lommepengene af far og mor. Det fortæller Mette Lykke Nielsen, som er lektor på Center for Ungdomsforskning (Cefu) ved Aalborg Universitet.

[...]

Man kan først og fremmest læse op på lovgivningen for at sætte sig ind i, hvilke arbejdsopgaver ens teenager må og ikke må udføre, siger Mette Lykke Nielsen.

[...]

Ifølge Mette Lykke Nielsen er det også vigtigt, at man forbereder sine teenagere på, hvad de kan komme ud for på jobbet, som ikke er i orden.

 

Lagt online 23.08.2021 af Karla Lyneborg

Kontakt forsker

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere