Print

Kristeligt Dagblad: Flere unge tager en tænkepause på højskole

Kristeligt Dagblad 7. maj 2016

07052016_KristeligtDagblad_Flere unge tager en tænkepause på højskole_Ulrik Jantzen_Scanpix Denmark
Foto: Ulrik Jantzen, Scanpix Denmark.

Af: Morten Mikkelsen

De nyeste tal viser, at stadig flere vælger et langt højskolekursus. For mange unge handler det om at få en tænkepause og genvinde gejsten inden det vigtige uddannelsesvalg.

Denne karakteristik af 2016-ungdommen kan Arnt Vestergaard Louw, adjunkt og ph.d. ved Center for Ungdomsforskning under Aalborg Universitet, tilslutte sig:

"For nogle unge kan de personlige problemer og udfordringer være af en art, som gør, at man ikke kan leve op til højskolefællesskabets sociale krav, så højskole er ikke for alle. Men langt de fleste oplever det som et frirum, hvor man kan genvinde lysten til at lære noget," siger han.

Læs hele artiklen på Kristeligt Dagblads hjemmeside

Lagt online 19.05.2016 af Jens Brun Madsen

Kontakt forsker

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!