Print

Konkurrencestatens krav skubber udsatte unge ud på kanten

Kristeligt Dagblad 07.05.2015

Af: Britta Søndergaard

Samfundets krav om, at alle unge skal arbejde eller uddanne sig, risikerer at skubbe en gruppe på flere tusinde unge længere væk fra samfundet. Mens størstedelen af de danske unge klarer sig godt og aldrig har haft bedre muligheder, så er samfundet ved at miste grebet om de mest udsatte unge. Sådan lyder advarslen fra Rådet for Socialt Udsatte i den årsrapport, rådet udgav i går. Rapporten er baseret på undersøgelser lavet af Center for Ungdomsforskning. Noemi Katznelson, centerleder for CeFU, udtaler til avisen:

"I vores undersøgelse har vi mødt unge, der er meget ensomme og ikke modtager hjælp. Spørgsmålet er, om målet om, at alle unge skal have ordinær uddannelse og beskæftigelse, er realistisk i forhold til den gruppe."

Læs hele artiklen på Kristeligt Dagblads hjemmeside

Læs mere om rapporten 'Hvem er de unge på kanten af det danske samfund' og hent den som e-bog her


Hele artiklen kan læses på Kristeligt Dagblads hjemmeside | 07.05.2015

Lagt online 08.05.2015 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!