Print

Jyllands-Posten Debat: Unge har også en fremtid på landet

"Der er masser af fordomme om mulighederne for et ungdomsliv på landet, men måske er tiden nu moden til at se langt mere nuanceret på den balance, frihed og nærvær, som det også tilbyder."

Sådan skriver kultursociolog Emilia Van Hauen i sin kronik i Jyllands-Posten: 'Unge har også en fremtid på landet'. Hun var deltager ved CeFU-konferencen 2022, der havde temaet 'En fremtid på landet?', hvor hun fik indblik i de unge fra landets hverdag og ikke mindst deres brændende engagement for et godt ungeliv i deres lokalområder. 

Lagt online 11.01.2023 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!