Print

Information: De studerende er kommet bagerst i genåbningskøen. Igen. Prisen kan blive høj

Information 11. maj 2021

Af: Lise Richter Lauridsen

De studerende er igen kommet bagerst i genåbningskøen, og det øger ensomhed og mistrivsel. Også hvad angår hjælp til at rette op på mistrivslen, står de studerende bagerst i køen, men de unge har brug for mere end tak for at udvise samfundssind

[...]

Når hver tredje førsteårsstuderende ifølge en ny undersøgelse kæmper med reel ensomhed, er der grund til bekymring. Som leder af Center for Ungdomsforskning Noemi Katznelson udtalte: »De her tal kan ses som kanariefuglen i minen.« Der er altså behov for at tage de studerendes mistrivsel alvorligt. 

 

Lagt online 21.05.2021 af Karla Lyneborg

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere