Print

Eurowoman: CBS om study drugs: Det er alarmerende høje tal

Eurowoman 10.12.2015

Af: Tilde Mariann Broge-Starck

6,2 procent af de studerende ved videregående universiteter i hovedstaden har brugt receptpligtig medicin som præstationsfremmende middel op til en eksamen. Det viser en undersøgelse foretaget af en specialestuderende ved Københavns Universitet. Studiechef på CBS, Rie Snekkerup, synes det er alarmerende høje tal. Forskningsleder for Center for Ungdomsforskning, Noemi Katzelson, er dog ikke overrasket over tallene:

"Tendensen er, at uddannelse for de unge kommer til at handle meget om, hvor man kan komme ind, og hvor høje kravene er. De forholder sig pludselig ikke til uddannelse som et læringsprojekt, men som et strategisk projekt, der handler om at performe og opnå bestemte karakterer."

Læs hele artiklen på Eurowomans hjemmeside

Lagt online 16.12.2015 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!