Print

Erhvervsskoler søger nyt image

Fyens Stiftstidende, d. 21. maj 2013

af Kristina Lund Jørgensen

Ann Jeanette Løkke, koordinator for Talentvejen på Tietgenskolen, mener, at erhvervsskoler uberettiget kæmper med det dårlige image. "Vi bliver overset, fordi mange mener, at man når længst med en gymnasial uddannelse. Men du kan også bygge videre på en erhvervsuddannelse, slår hun fast. Der er også mange dygtige elever på skolerne, og ved at hive dem frem i lyset håber erhvervsskolerne på at vende billedet. Det er vigtigt for vores image, at vi fremstår som en seriøs skole, der har fokus på alle typer elever -også de dygtige", siger Ann Jeanette Løkke.

Noemi Katznelson, leder af Center for Ungdomsforskning, mener, at skolernes fokus på talenter kan være vejen mod et bedre image: "Vi er i gang med et mindre opgør med janteloven i forhold til, at alle er lige og skal have det samme. Nu har vi fokus på, at det er godt at dyrke eliten og trække talenterne frem. Erhvervsskolerne gør det rigtige ved at følge tidsånden"

Læs mere here

Lagt online 24.05.2013 af Poul Simon Rasmussen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!