Print

Ekspert: Fie Laursen er et fint forbillede

MetroXpress 17.03.2015

Af: Marie Tromborg

Selvom den 18-årige blogger Fie Laursen ikke har gjort folkeskolen færdig, kan hun sagtens være et godt forbillede for teenagere i Danmark. Niels Ulrik Sørensen, forskningsleder hos Center for Ungdomsforskning fortæller, at unge i dag i høj grad stræber efter det gode liv. Et liv de i vid udstrækning forbinder med et godt job og en karriere, de elsker.

"Fie Klarer sig godt. Hun mestrer det, som de fleste drømmer om rigtig godt - for hun har en karriere og succes med det, hun kan og vil. På den måde kan hun siges at være et fint forbillede" forklarer Niels Ulrik Sørensen. Han tilføjer, at hun som blogger også fungerer som en form for vejleder: "De unge kan spejle sig i hende og den måde hun har håndteret de ting, de selv står over for."

Læs hele artiklen på MetroXpress' hjemmeside


Hele artiklen kan læses på mx.dk | 17.03.2015

Lagt online 25.03.2015 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!