Print

DR.dk: Lea blev ramt af 'coronaskam', da hun takkede nej til nytårsfesten

DR.dk 19.12.20

Af: Erna Bojesen Rosenqvist

Lea Cordes fik ondt i maven, da hun ville melde fra til en nytårsfest på grund af coronafrygt. Den følelse er hun ikke ene om at bakse rundt med i de her juledage. Det fortæller Noemi Katznelson, der er professor og leder af Center for Ungdomsforskning.

I år er vi nemlig blevet kastet ud i et coronadilemma, hvor vi både skal tage stilling til, hvor vi selv står med hensyn til smittetryk, antallet af gæster og afstand, men også hvad vi kan være bekendt overfor andre, forklarer Noemi Katznelson.

[...]

Ifølge Noemi Katznelson kan vi alle hjælpe unge som Lea, ved ikke at tegne et så sort/hvidt billede af ungdommen under corona: "Hvis billedet i samfundet bliver, at alle unge bare vil have fest og farver og er ligeglade med corona, så vil unge, der ikke har det sådan, føle sig forkerte," siger Noemi Katznelson.

Læs den fulde artikel her

Lagt online 06.01.2021 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere