Print

DR P3: Ungdomskriminaliteten falder

DR P3 16.03.21

Nyhederne 12.00

Noemi Katznelson, professor og centerleder ved Center for Ungdomsforskning, gæstede den 16. marts kl. 12-nyhederne på DR P3 til en snak om ungdomskriminalitet. DR P3 fortæller, at ungdomskriminaliteten er faldet under corona, hvor man ikke har kunnet gå i byen. Flere politikredse bekræfter ifølge DR P3 dette. 

Noemi Katznelson påpeger, at selvom tallene for kriminalitet ser bedre ud, er der stadig rigtig mange, der kæmper med problemer, og denne gruppe kan endda være blevet større pga. nedlukningen. Dem skal samfundet være klar til at gribe. 

Lagt online 12.04.2021 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere