Print

Djøfbladet: Unge siger op på grund af chefen: Det er der (mindst) tre grunde til

Djøfbladet 2. juni 2021

Af: Lærke Møller Hansen

Chefens svagheder og mangler er den mest almindelige grund til, at unge medarbejdere forlader deres job, viser ny undersøgelse. En af forklaringerne er manglende anerkendelse.

[...]

”Det, som virkelig betyder noget for mange unge, er at få social støtte, anerkendelse og feedback af deres chef. Det er særlig vigtigt, hvis man er ny på en arbejdsplads eller er i gang med at etablere sig på arbejdsmarkedet,” siger Mette Lykke Nielsen, lektor i ungdomsforskning fra Aalborg Universitet.

[...]

”Mange – og især dem, der er ansat i midlertidige stillinger – kan opleve, at de er på prøve og derfor under konstant evaluering. Derfor bliver det vigtigt for dem at præstere, og at deres præstationer bliver synlige," siger Mette Lykke Nielsen. 

 

 

Lagt online 15.06.2021 af Karla Lyneborg

Kontakt forsker

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere