Print

CeFU-forsker i Deadline på DR2

05042016_Deadline

I kølvandet på historierne om en række nordsjællandske gymnasier, hvor elevernes flirten og sexuelle omgang hinanden iblandt er blevet delt på sociale medier og i skolernes (her specifikt Ordrup Gymnasium) skoleblad, har Martin Krasnik inviteret blandt andre souschef for Center for Ungdomsforskning, Niels Ulrik Sørensen, forbi studiet i DR Deadline. Her spørger Krasnik blandt andet Niels Ulrik om delingen af elevernes private sager på denne måde bør anses som værende mobning.

Her beskriver Niels Ulrik, at det sexualiserede sprog i sig selv ikke er mobning, men at det sexualiserede sprog kan bruges til mobning, hvor man altså bør være på vagt. Han mener, at debatten bør skilles ad så man kigger særkilt på mobning og hvilke typer fællesskaber der findes på skolen, for at kunne sætte ind der.

Se hele udsendelsen på DRs hjemmeside her

Lagt online 05.04.2016 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!