Print

Berlingske: Ny rådgivning skal hjælpe unge med svært i livet

Berlingske d. 04.03.22

Af: Stine Stoumann Fosgrau

Freja Hartvigs liv blev sat på pause, da hun som 14-årig fik en alvorlig og altomfattende angstlidelse. Nu lancerer Børns Vilkår en ny rådgivningstjeneste, som skal dække et »større behov blandt unge, når livet er svært« .

[...]
Den nye rådgivningstjeneste får navnet HØRT og er udviklet i samarbejde med unge i aldersgruppen 15-24 år. 

[...]
Livslinjen, Headspace og GirlTalk er blot nogle af de mange rådgivningstjenester, som allerede hjælper unge med alt lige fra problemer med selvmordstanker til uddannelsesvalg.

Lederen af Center for Ungdomsforskning på AAU Noemi Katnelzon har derfor svært ved at vurdere, om der er stort behov for en ny rådgivningstjeneste.

»Der er et behov for uvildig rådgivning til unge, der har det svært, det er jeg helt sikker på. Men man kan overveje, om der er brug for nye tiltag, eller om man hellere bør støtte de rådgivningstiltag, der allerede er derude.

Lagt online 14.03.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!