Print

Avisen.dk: Skarp kritik: Lave ydelser gør unge hjemløse

11. april 2016

11042016_Skarp kritik_Lave ydelser gør unge hjemløse
Foto: Morten Stricker/Scanpix

Af: Jonathan Tybjerg

Værestederne er ment som en håndsrækning til mennesker, der har levet på kanten af samfundet i årevis. Folk med massive misbrug og en lang erfaring med det hårde liv på gaden. Alligevel er hver syvende hjemløs på de danske væresteder under 30 år.

Det viser en undersøgelse af 57 væresteder, som Kirkens Korshær, KFUM's Sociale Arbejde samt Blå Kors driver for at hjælpe hjemløse.

Noemi Katznelson, der er forskningsleder ved Center for Ungdomsforskning, og som har fulgt unge hjemløse forklarer, at det ofte er et problem, at de unge forsøger at skjule deres situation, fordi de også er skamfulde.

Læs hele artiklen på Avisen.dks hjemmeside

Lagt online 14.04.2016 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!