Print

Altinget: Centerleder: Samfundsudviklingen modarbejder de gode intentioner

Altinget 22.02.2017

22022017_Altinget_Centerleder: Samfundsudviklingen modarbejder de gode intentioner
Foto: Center for Ungdomsforskning

Af: Noemi Katznelson

Rigtig mange vil udsatte unge det godt. Det gælder de medarbejdere, der bruger deres arbejdsliv på de unge. Men det gælder også for Statsministeren, Undervisnings- og beskæftigelsesministeren, ministeriernes embedsmænd, KL, ekspertudvalg, forskere, konsulenter, fonde, interesseorganisationer, institutioner, virksomheder og mange flere. Interessen er faktisk intet mindre end overvældende.

Vi ønsker at inkludere flest muligt for den unge og for samfundet skyld. Vi ønsker at gøre flest mulige til vindere, som Statsministeren formulerede det - trods de indlysende udfordringer og paradokser derved. Men hvordan?

Ændringer af den sektor, der arbejder med udsatte unge, skal understøttes af indsatser og tiltag på arbejdsmarkedet og i det ordinære uddannelsessystem. Sådan skriver centerleder for ungdomsforskning, Noemi Katznelson.

Læs hele artiklen på Altingets hjemmeside

Lagt online 02.03.2017 af Petrine Fahnøe Kristensen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!