Print

1.051 er indstillet til hæder for deres undervisning

Politiken, d. 01.04.2014

Af Mie Louise Raatz

De seneste fem uger er 1.051 inspirerende, søde, sjove og gode historier fra det danske uddannelsessystem væltet ind i Politikens indboks.

Alle afsenderne mener, at de kender den person, der fortjener at få hæder, anerkendelse og Politikens Undervisningspris og den medfølgende pengepræmie på 75.000 kroner. Indstillingerne spænder vidt. Mens nogle er indstillet for »streng, men retfærdig« klasseledelse, er andre indstillet for deres personlige ind-flydelse på eleverne.

»Prisen en fantastisk anledning til at få nogle gode fortællinger frem om hverdagen på uddannelserne.  Selve hverdagen og mødet mellem lærer og elev får vi enormt sjældent adgang til.  Og vi savner i den grad gode fortællinger fra erhvervsskolerne.  Derfor er det ærgerligt, at de ikke kommer frem i så høj grad«, siger Noemi Katznelson, der er leder af  Center for Ungdomsforskning under Aalborg Universitet.

Læs mere her

Lagt online 15.04.2014 af Poul Simon Rasmussen

Kontakt forskere

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Mette Pless
mep@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2942 7467

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!