Print

Ny rapport om unge på nye digitale arbejdsmarkeder

Hvordan forebygger vi bedst muligt unges arbejdsmiljø på nye digitale arbejdsmarkeder, nu og i fremtiden? Det har forsknings- og udviklingsprojektet ’Risici og arbejd­smiljø blandt unge på de nye digitale arbejdsmarkeder – et kollaborativt udviklingsprojekt’ undersøgt, og resultaterne sammenfattes nu i en peer reviewed forskningsrapport.

Det overordnede formål med projektet har været at skabe viden om unges arbejde på nye digitale arbejdsmarkeder, disse unges arbejdsmiljø, samt undersøge hvordan disse unge kan nås med arbejdsmiljøindsatser.

Lagt online 09.02.2021 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere