Print

Ny næstforperson i Foreningen Center for Ungdomsforskning

Foreningen Center for Ungdomsforskning kan byde velkommen til den nye næstforperson, Christine Ravn Lund fra DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd). Christine fortæller her, hvad hun ser frem til i arbejdet som næstforperson:

Det er et afgørende stykke arbejde, som CeFU laver ift. at forske i unge, ungdom og ungdomsliv. Det er altid vigtigt, men i en tid med fokus på unges trivsel, er det særligt vigtigt med CeFUs forskning med fokus på unges egne perspektiver på livet, og de rammer der er omkring det. Det er også med til at legitimere unge som eksperter eget liv. Så jeg glæder mig meget til som næstforperson for CeFU at være med til at spille foreningen bag CeFU god, og dermed være med at sikre viden om unge fra et ungt perspektiv.

Samtidig var det på initiativ fra DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd, at CeFU blev stiftet, så på den måde har det stor værdi for DUF, at vi igen får muligheden for at træde ind og være lidt tættere med i det arbejde, vi var med til at påbegynde tilbage i 2000. For mig er det et vigtigt stykke arbejde at være en del af, fordi unge udgør en betydelig del af befolkningen, og derfor er en dyb forståelse for unges behov, udfordringer, værdiger og interesser afgørende at få indsigt i, hvis løsninger på samfundets problemer også skal imødekomme os.

 Ny næstforperson

Lagt online 12.03.2024 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere