Print

Ny bog stiller skarpt på unge uden uddannelse

Lektor ved Center for Ungdomsforskning, Anne Görlichs Ph.d. foreligger nu i en ny, revideret udgave under titlen Sammenbrud og tillid. Når unge uden uddannelse ’bliver til’.

Bogen sætter fokus på unge uden uddannelse og arbejde og undersøger, hvordan disse unge bliver til i et komplekst samspil af fravær, pres, mobning, faglige udfordringer, skoleskift, indsatser og sammenbrud. Den for­kla­rer grundigt både de systemer, som de unge bliver til igennem og de unges oplevelser med såvel ’serielle sammenbrud’ som ’uddannelsestillid’.

Bogen er henvendt til praktikere, der arbejder med udsatte unge og til forskere, studerende, undervisere og andre der beskæftiger sig med ungdomsliv og sociologi.

Lagt online 05.02.2021 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Anne Görlich
anneg@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2073 5872

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere