Print

Noemi Katznelson som skribent på Altinget Uddannelse

Altinget Uddannelse d. 20.02.23.

Af: Martin Mauricio 

Nyt debathold

Stigende mistrivsel, læse- og regneudfordrede elever, inklusion, lærermangel, en ny karakterskala, pressede FGU-institutioner, lave elevtal på landets erhvervsskolerne og meget, meget mere.

[...]

Derfor styrker Altinget Uddannelse nu indholdet i sine debatspalter og præsenterer 12 nye kommentarskribenter og et elevpanel, der vil forsyne læserne med skarpe, perspektivrige og indsigtsfulde kommentarer.

Det nye debathold er sammensat med bred repræsentation fra flere dele af Uddannelsesdanmark, og alle kommentarskribenter vil løbende forholde sig til den områdets politiske fagdebat og sætte deres egne ord på aktuelle udfordringer, spørgsmål og ikke mindst give deres bud på mulige løsninger.

Blandt det nye debathold er centerleder for Center for Ungdomsforskning Noemi Katznelson.  

Nyt elevpanel

Samtidig søsættes et nyt elevpanel med repræsentanter fra fire elevorganisationer, for at sikre, at der ikke kun tales om de unge, men også med de unge. 
Her vil de på skift få mulighed for hveranden uge at losse til debatbolden og dele deres meninger og erfaringer om de politiske spørgsmål og beslutninger, der hverdag påvirker dem på i både grundskolen og på ungdomsuddannelserne. 

Lagt online 24.02.2023 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere