Print

Noemi Katznelson holder oplæg ved folketingets sundhedsudvalg onsdag d. 12/1

Onsdag d. 12. januar afholder Folketingets sundhedsudvalg høring om børn og unges trivsel, hvor professor Noemi Katznelson vil holde oplæg. 

Udvalget ønsker at få fremlagt fakta om børn og unges trivsel med fokus på mental sundhed, alvorlig mistrivsel eller (begyndende) psykisk sygdom. Derudover at få fremlagt konkrete forslag og anbefalinger til, hvordan en kommende 10-årsplan for psykiatrien kan adressere udfordringer med børn og unges mistrivsel og psykisk sygdom

 Høringen finder sted på Christiansborg kl. 9.00-11.30. 

 

Lagt online 10.01.2022 af Louise Ahlskog

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere