Print

Noemi Katznelson deltager i livechat om stress blandt studerende

Studielivet er i gang på både gymnasier, erhvervsskoler, professionshøjskoler og universiteter. Dette indebærer fester, nye og gamle venskaber og en hverdag med faglighed og opgaver. Men for manges vedkommende desværre også en følelse af stress og af ikke at slå til.

Fredag d. 24. september kl. 13.30 vil professor og centerleder Noemi Katznelson sammen med Pernille Steen Pedersen fra CBS sidde klar og svar på spørgsmål fra læserne på videnskab.dk's livechat om stress blandt studerende. 

Læs mere og deltag i livechatten her

Lagt online 23.09.2021 af Louise Ahlskog

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere