Print

Niels Ulrik Sørensen med debatindlæg om maskulinitet i Politiken

Politiken 19.10.20

Af: Niels Ulrik Sørensen

"Det var en ordentlig mundfuld, og jeg trak mig fra kønsdebatten. Det er derfor med både vemod og glæde, at jeg konstaterer, at skeletterne vælter ud af det maskuline luftslot, alle hyldede så begejstret dengang." 

Sådan skriver Souschef og lektor ved Center for Ungdomsforskning, Niels Ulrik Sørensen, i et debatindlæg i Politiken den 19. oktober. Sørensen kigger 20 år tilbage på mediernes modtagelse af bogen 'Pikstormerne' - hvori 20 unge mænd fortalte om deres problemer med snævre mandeidealer - og den latterliggørelse og hån, bogen var udsat for. Men hvad der dengang ikke blev taget seriøst, er i dag en af de største debatter.

 

Lagt online 02.11.2020 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere