Print

Ledige stillinger: to nye studentermedhjælpere til Centerledelsen samt Event og konference

Er du studerende på en bachelor- eller kandidatuddanelse? Kunne du tænke dig at blive en del af et dagsordenssættende forskningscenter, som forsker i unge, ungdom og ungdomsliv? Og kunne du tænke dig at være med til at formidleforskningen, så den gøres relevant for de organisationer, foreninger og interessenter som arbejder med og omkring unge - herunder være med til at styrke og udvikle forbindelserne mellem forskningscenteret og medlemmerne af Foreningen Center for Ungdomsforskning?

Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere i CeFU!

CeFU søger to nye studentermedhjælpere til hhv. at arbejde med centerets events og konferencer samt assistance til centerledelsen.

Begge stillinger har ansøgningsfrist senest d. 29. maj 2022 og opstart primo juni 2022 eller snarest derefter!

Lagt online 17.05.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere