Print

Ledig stilling: to nye studentermedhjælpere til kommunikation og foreningsarbejde

Begge stillinger er besat.

Er du studerende på en bachelor eller kandidatuddannelse? Kunne du tænke dig at blive en del af et dagsordenssættende forskningscenter, som forsker i unge, ungdom og ungdomsliv? Og kunne du tænke dig at være med til at formidle forskningen, så den gøres relevant for de organisationer, foreninger og interesserede som arbejder med og omkring unge? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere i Cefu.

Vi søger to nye studentermedhjælpere til hhv. centerets kommunikation og centerets foreningsarbejde. Begge stillinger har opstart primo januar 2022. 

Deadline for ansøgning er senest d. 7. december 2021.

Lagt online 01.12.2021 af Louise Ahlskog

Kontakt forsker

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Konference d. 25. november: Tempo, trivsel og præstation – ny og klassisk udsathed i ungdomslivet

Konference d. 25. november: Tempo, trivsel og præstation – ny og klassisk udsathed i ungdomslivet

Konferencen er afholdt. Kom og bliv klogere på den stigende mistrivsel blandt unge. Hvad er egentlig på færde? Hvorfor er unges trivsel under pres? Sæt kryds i kalenderen d. 25. november 2021, hvor Center for Ungdomsforskning inviterer til konference om unges trivsel, mistrivsel og udsathed i dag. Her vil forskere præsentere resultater fra det treårige forskningsprojekt ’Ny udsathed", lavet i samarbejde med Det Obelske Familiefond. Vi får også besøg af den anerkendt tyske sociolog og professor, Hartmut Rosa, som vil præsentere sin analyse af det senmoderne accelerationssamfund.

Læs mere her!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere