Print

Ledig stilling: Studentermedhjælper til kommunikation, event- og konferenceplanlægning

Stilling besat

Er du studerende på en bachelor eller kandidatuddannelse, har du gode kommunikative og skriftlige evner og har du erfaring med planlægning af events? Så er det måske dig, vi leder efter. 

Center for Ungdomsforskning søger en ny studentermedhjælper, der skal stå for organisering og praktisk planlægning af forskningscenterets arrangementer og konferencer i tæt samarbejde med vores forskningskoordinator og øvrige studentermedhjælpere. Stillingen rummer også kommunikationsopgaver, herunder formidling af centerets forskning, udgivelser og konferencer og support til arbejdet omkring SoMe. Derudover indeholder stillingen en række praktiske og administrative ad hoc-opgaver. Der kan på sigt blive mulighed for tilknytning til centrets forskningsprojekter. 

Deadline for ansøgning er senest d. 29. august 2021. 

Lagt online 12.08.2021 af Louise Ahlskog

Kontakt forsker

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere