Print

Hvor forsvinder de unge fra lokalområderne hen?

Undrer du dig over hvor alle de unge fra jeres lokalområde forsvinder hen? Er du nysgerrig på andre perspektiver på unges flytninger end det sædvanlige "de tager jo alle sammen til København og bliver dér"? 

Så skal du lytte med på Eva Mærsks foredrag, “There and back again: Unges uddannelsesvalg og veje væk fra og tilbage til mindre byer og landområder”, på dette års CeFU konference, ‘En fremtid på landet?’ d. 22. november. 

Tilmeldingsfrist er d. 16. november. 

Læs mere om konferencen og tilmelding her

Lagt online 14.11.2022 af Maria Jelonek

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!