Print

Cefus centerleder modtager pris

Cefus centerleder Noemi Katznelson modtager Mads Rasmussens Mindepris for hendes store indsats ved igennem forskning af skabe fokus på og forståelse for erhvervsuddannelsernes værdi for samfundet.

Bestyrelsen i M. Rasmussens Mindefond bestående af Ib Haahr og Kim Simonsen, formand og næstformand i Danske Erhvervsskoler - Bestyrelserne samt Lars Mortensen, afdelingschef i MBU har enstemmigt besluttet at tildele M. Rasmussens Mindepris til henholdsvis Noemi Katznelson og Christian Helms Jørgensen for deres store indsats for igennem jeres forskning af skabe fokus på og forståelse for erhvervsuddannelsernes værdi for samfundet.
 
Mads Rasmussen var overlærer ved teknisk skole og fonden er oprettet i 1943 i hans minde.
 
Prisen uddeles hvert andet år og gives til en person, som lever op til nedenstående:
Anvendes som anerkendelse af veludført gerning i den tekniske undervisnings tjeneste eller for de tekniske skolers sag. Disse anerkendelser kan tildeles lærere, forstandere og andre, der virker ved eller har tilknytning til de tekniske skolers undervisning eller dennes ledelse. De seneste prismodtagere er Jonathan Simmel fra EEO (2009) og Bertel Harder (2011).

Lagt online 25.04.2013 af Eksponent

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!