Print

CeFU ser tilbage på et begivenhedsrigt 2020

2020 er så småt ved at gå på hæld, hvilket også betyder afslutningen på et begivenhedsrigt og anderledes år her hos Center for Ungdomsforskning. I 2020 har centeret kunnet fejre sit 20-års jubilæum – og selvom det har været et jubilæumsår, der ikke er gået helt som planlagt, kan vi ikke desto mindre se stolte tilbage på et begivenhedsrigt 20. år, hvor CeFU bl.a. debuterede med afholdelse af konference online.

I oktober afholdt CeFU vores længe ventede jubilæumskonference, hvor vi hyldede det uperfekte ungdomsliv med faglige og skarpe indlæg fra bl.a. uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgesen, sangerinde KATINKA og CeFUs egne forskere.

I anledning af jubilæumsåret lancerede CeFU også podcasten UNGDOMSFORSKNING, som lige nu er aktuel med første sæson: ’10 tendenser i ungdomslivet’. Vi ser med stor forventning frem til at dele sæson 2 med jer i det nye år. Du kan finde den i din foretrukne podcast-app.

Vi takker af for et jubilæumsår fyldt med gode samarbejder, nye tiltag og spændende forskning, og lukker af for officielle henvendelser resten af året. Hav en glædelig jul og et godt nytår!

Lagt online 16.12.2020 af Ida Bejder

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere