Print

CeFU byder velkommen til ny bestyrelsesformand

Foreningen Center for Ungdomsforskning byder velkommen til den nye formand, Torben Vind Rasmussen fra Efterskoleforeningen. Torben Vind Rasmussen fortæller her, hvad han ser frem til i arbejdet som bestyrelsesformand:

”Foreningen Center for Ungdomsforsknings vigtigste opgave må være at bygge broer imellem forskningen og medlemsforeningerne. Medlemskredsen har udviklet sig meget de senere år, og idealet må være at få alle organisationer, der arbejder i ungdomsfeltet, med i foreningen. 

Jeg glæder mig til at være med til at spejle forskningsprojekter i praksis, og jeg glæder mig til at stimulere nye retninger indenfor ungdomsforskningen. For mig er det helt afgørende, at det ikke er skoleforskningsprojekter alene, men at forskningen fortsat breder sig ud i alle ungdomsmiljøer, så billedet af en ungdomsgeneration bliver så bredt funderet som muligt - og så glæder jeg mig til at kunne støtte op om en topprofessionel forskningsenhed med en særdeles kompetent ledelse."

Torben V R 

Lagt online 09.06.2020 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!