Print

Arnt Louw præsenterer forskning på Herning-seminar om Lærlinge

D. 8. september var Lektor Arnt Louw med, da Sydbank Fonden og Sydbank afholdte seminar i Herning om lærlingeforløb. Her blev forskningsresultaterne bag bogen "Plads til at lære - på lærepladsen" præsenteret med konkrete forslag til, hvordan virksomheder og uddannelser kan afhjælpe frafald på erhvervsuddannelser og skabe bedre lærlingeforløb. 

Seminaret var det første ud af 5 regionale seminarer for virksomheder, der vil finde sted i september og oktober. Her vil Arnt Louw sammen med Sydbank Fonden turnére med sin netop publicerede bog og forskning om lærlingeforløb. 

 

Lagt online 09.09.2021 af Louise Ahlskog

Kontakt forsker

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere