Print

Arnt Louw præsenterer forskning på Herning-seminar om Lærlinge

D. 8. september var Lektor Arnt Louw med, da Sydbank Fonden og Sydbank afholdte seminar i Herning om lærlingeforløb. Her blev forskningsresultaterne bag bogen "Plads til at lære - på lærepladsen" præsenteret med konkrete forslag til, hvordan virksomheder og uddannelser kan afhjælpe frafald på erhvervsuddannelser og skabe bedre lærlingeforløb. 

Seminaret var det første ud af 5 regionale seminarer for virksomheder, der vil finde sted i september og oktober. Her vil Arnt Louw sammen med Sydbank Fonden turnére med sin netop publicerede bog og forskning om lærlingeforløb. 

 

Lagt online 09.09.2021 af Louise Ahlskog

Kontakt forsker

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV