Print

Anne Mette Winneche Nielsen som bi-vejleder på nyt phd.-projekt

Lektor Anne Mette er netop blevet bi-vejleder på et nyt ph.d. projekt af Mannuela Emelia Rauff Hansen, som omhandler Musikalske fællesskaber i folkeskolen. Hovedvejlederen er Lektor Tatiana Chemi fra Center for Uddannelsesforskning (CfU). 

Ph.d.-projekt undersøger musikundervisningen i folkeskolen med fokus på at identificere elevernes oplevede værdi af musikundervisningen. Ph.d. projektet er et stipendiat fra Ph.d.-rådet for Uddannelsesforskning, som netop har uddelt 12 ph.d.-stipendier til forskning, der skal styrke læreruddannelsen og folkeskolen. Du kan læse mere om dette ph.d.-projekt og de 11 andre ph.d.-projekter her

Lagt online 17.11.2021 af Louise Ahlskog

Kontakt forsker

Anne Mette W. Nielsen
amwn@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 5056 6124

Konference d. 25. november: Tempo, trivsel og præstation – ny og klassisk udsathed i ungdomslivet

Konference d. 25. november: Tempo, trivsel og præstation – ny og klassisk udsathed i ungdomslivet

Konferencen er afholdt. Kom og bliv klogere på den stigende mistrivsel blandt unge. Hvad er egentlig på færde? Hvorfor er unges trivsel under pres? Sæt kryds i kalenderen d. 25. november 2021, hvor Center for Ungdomsforskning inviterer til konference om unges trivsel, mistrivsel og udsathed i dag. Her vil forskere præsentere resultater fra det treårige forskningsprojekt ’Ny udsathed", lavet i samarbejde med Det Obelske Familiefond. Vi får også besøg af den anerkendt tyske sociolog og professor, Hartmut Rosa, som vil præsentere sin analyse af det senmoderne accelerationssamfund.

Læs mere her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV