Print

Åbningsevent af Center for Viden om Erhvervsuddannelserne 7.12.22

Den 7. december åbner det nye nationale videnscenter for erhvervsuddannelser (CEVEU).

CEVEU’s mission er at bidrage med relevant og praksisnær forskning, der kan styrke og fremtidssikre erhvervsuddannelserne. Bag centret står et konsortium af Københavns Professionshøjskole og Center for Ungdomsforskning (CeFU) på Aalborg Universitet i samarbejde med Aarhus Universitet og Tænketanken DEA. Centret er støttet af AUB (Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag).

Vær med til at genstarte samtalen om, hvilke erhvervsuddannelser vi drømmer om, og hvilken viden vi mangler for at udvikle uddannelserne.

Vi glæder os til en faglig og festlig eftermiddag den 7. december kl. 14-16 med mulighed for at fortsætte snakken bagefter over et glas bobler. Åbningen og receptionen finder sted på Københavns Professionshøjskole, Sigurdsgade 26, 2200 København N.

Læs programmet for eventet her

Lagt online 21.11.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV