Nyt fra CeFU

Print

10 kommuner i opløb til årets ungdomskommune 2021

10 kommuner er nu med i opløbet til titlen som årets ungdomskommune 2021 ud af de 21 kommuner indstillet til prisen. Prisen uddeles hvert år af Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) til en kommune, som gør en ekstraordinær indsats for børn og unge. Udover titlen vinder kommunen også 10.000 kr. øremærket til ungeindsatsen i kommunen.

Maria Bruselius-Jensen, lektor ved Center for Ungdomsforskning, sidder i det dommerpanel, der nu har gennemgået alle indstillingerne og udvalgt de 10 kommuner. I dommerpanelet har hun selskab af Chris Borup Preuss, formand for DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd, Mikael Smed, borgmester i Vordingborg Kommune, sidste års vinderkommune og Nicklas Lindsten, formand for NAU – Netværket af Ungdomsråd. 

De 10 udvalgte kommuner er: Faaborg-Midtfyn, Gentofte, Holbæk, Norddjurs, Nyborg, Odsherred, Rudersdal, Skive, Svendborg og Vesthimmerland.

Lagt online 18.12.2020 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Maria Bruselius-Jensen
mariabj@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 9356 2147

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast

Lyt til CeFUs podcast

I anledning af Center for Ungdomsforsknings 20-års jubilæum lancerer vi podcastserien 10 tendenser i ungdomslivet, hvor vi i 10 programmer tager livtag med brændende aktuelle forandringstendenser i ungdomslivet.

Læs mere

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV