Print

Tiltrædelsesforelæsning ved Noemi Katznelson: Ungdomsliv - Tendenser og tematikker gennem tre årtier

Aalborg Universitet afholder i anledning af Noemi Katznelsons tiltrædelse som professor et åbent gratis arrangement d. 25 april 2018 kl. 15-17.

Kom og hør en spændende forelæsning, netværk med interessante mennesker og udbring en skål i gæstekantinen på AAU i KBH, AC Meyers Vænge 15, 2450 København SV. 

Institut for Læring og Filosofi er vært for receptionen.

 

Ungdomsliv: Tendenser og tematikker gennem tre årtier

I en kalejdoskopisk forelæsning om ungdomsforskningen gennem 20 år, trækker Noemi Katznelson perspektiver og tendenser op fra midt 90’erne over 00’erne til 10’ernes ungdomsliv – og kommer med bud på, hvor ungdomslivet er på vej hen. I forelæsningen vil der blive vekslet mellem konkrete empiriske nedslag, og overordnede sociologiske tendenser og tematikker inden for uddannelse, arbejde og ungdomskultur. Noemi Katznelson vil gøre brug af sit mangeårige virke centralt i ungdomsforskningen, til at reflektere og elaborere over såvel forandringer som kontinuiteter i ungdomslivet, og hvordan vi som samfund – i uddannelsesinstitutioner, foreninger, arbejdsmarked etc. – skal møde, danne og gå i clinch med de unge nu og i fremtiden.

 

Gense Noemi Katznelsons tiltrædelsesforelæsning:

Lagt online 20.03.2018 af Rebecca Marie Væver Johansen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!