Print

8. maj - Konference: Ung i en præstationskultur

OBS. KONFERENCEN ER AFHOLDT.

Konference hos Center for Ungdomsforskning 8. maj 2018

 

Præsentationer fra dagen:

 

180508 Konferencebillede Www


Se invitation og program her

”Du er, hvad du præsterer!”

Sådan lyder budskabet til unge, der vokser op i en præstationskultur. På næste store konference sætter Center for Ungdomsforskning fokus på præstationskulturen i uddannelses-systemet og i ungdomslivet. Vi skal sammen undersøge og udforske sammenhængen mellem præstationskultur og læringskultur, mens vi forholder os også spørgende til, hvad en præstationskultur egentlig vil sige, og hvor meget den egentlig fylder? Og ikke mindst skal vi stille skarpt på de unge. Er de unge i dag virkelig så pressede, stressede og underlagt en omsiggribende præstationskultur, som det umiddelbart kunne se ud – eller er der gået selvsving i de unges italesættelser af stress og i de bekymringer, vi gør os for dem?

Vi skal på konferencen blive klogere på de unges perspektiver, og hvordan de forstår og håndterer deres uddannelsesliv i en læringskultur, der fremstår stadig mere præstationsorienteret. Vi skal søge indblik i de overvejelser og strategier, de unge griber til for at klare sig, når præstationer kommer i fokus. Vi skal også forholde os til sammenhængen mellem stress, mistrivsel, præstationskultur og andre tendenser i ungdomslivet. Vi vil give ordet til eksperter i pædagogik, trivsel og ungdomskultur – og også til unge, der forholder sig meget forskelligt til præstationernes betydning i uddannelsessystemet. Endelig vil vi rejse en mere overordnet debat om, hvad formålet med vores uddannelsessystem og hvor det er på vej hen.

 

Sted

CPH Conference - DGI Byen
Tietgensgade 65
1740 København V 

 

Tilmelding for ikke medlemmer

Tilmeldingsfrist 4. maj 2018.

Deltagelse koster 1.996 kr. ekskl. moms / 2.495 inkl. moms.
Prisen er inklusiv forplejning og og bogen Læring i en præstationskultur af Arnt Louw og Noemi Katznelson.

 

Tilmelding for medlemmer

Tilmeldingsfrist 4. maj 2018.

For medlemmer af Foreningen Center for Ungdomsforskning er der 10 gratis pladser på konferencen og derefter koster deltagelse 1.596 kr. pr. deltager ekskl. moms. / 1.995 inkl. moms. Henvendelse til Rebecca Mandrup Hoeck (rmh@learning.aau.dk) for de første 10 pladser. Angiv venligst navn, e-mail samt medlemsorganisation ved tilmelding.

Øvrige medlemstilmeldinger til en reduceret pris af 1.596 kr. ekskl. moms / 1.995 kr. inkl. moms.

 

For spørgsmål om konferencen

Herunder særlige behov med forplejningen på konferencedagen, har allergi, sukkersyge, er vegetar eller lignende bedes du rette henvendelse til vores konferencesekretær Rebecca Mandrup Hoeck (rmh@learning.aau.dk), så vi kan sørge for, at der bliver taget hånd om det.

Lagt online 15.02.2018 af Rebecca Marie Væver Johansen

Kontakt forskere

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2249 2826

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!