Print

12. september - Ph.d.forsvar: Anne Görlich - Uden uddannelse og arbejde

Billede Anne Phd

Ph.d. ved Center for Ungdomsforsking, Anne Görlich, forsvarer sin ph.d. afhandling 'Uden uddannelse og arbejde - unges tilblivelse i komplekse transitioner' på Aalborg Universitet i København den 12. september 2016.

Dato og tid: 12. september 2016 kl. 13:00 - 16:00

Sted: Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.
 

Afhandlingen 'Uden uddannelse og arbejde - unges tilblivelser i komplekse transitioner' handler om den stigende gruppe af unge under 30 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse og ikke kan få fodfæste på arbejdsmarkedet. I afhandlingen præsenteres analyser, der bevæger sig i 'den gensidige processering' mellem de unge uden uddannelse og arbejde og de beskæftigelsespolitiske, uddannelsesmæssige og økonomiske institutionelle betingelser, som er medformende for de måder, hvorpå de unge bliver til som subjekter. Der er især fokus på, at uddannelse har forankret sig som et gennemgribende krav, og det undersøges, hvordan dette tager sig ud i de unges tilblivelsesprocesser.

Lagt online 29.08.2016 af Ida Maria Bjarløv

Kontakt forsker

Anne Görlich
anneg@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2073 5872

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!