Print

Metroxpress: 17-årige Andrea: Stress og ensomhed fik mig til at droppe ud af gymnasiet

15. april 2016


15042016_17-årige Andrea_Stress og ensomhed fik mig til at droppe ud af gymnasiet_Polfoto
Foto: Polfoto.

Af: Nanna Steen Sjoerslev

Presset fra skolen og det sociale liv i klassen blev for meget for 17-årige Andrea Dykjær-Hansen, der nu er droppet ud af 2. g. Hun følte sig stresset af de mange ting, der skete på en gang, og var ensom da hun følte, at der ikke var tid i den sociale sfære til at tale om hendes problemer.

Lektor ved Center for Ungdomsforskning, Niels-Henrik Møller Hansen, nikker genkendende til, at unges ensomhed kan komme af de mange beslutninger, som skal tages i den periode af livet.

"Mange unge er jo næsten aldrig alene, så ensomhed ligger måske et andet sted end den klassiske ensomhed. Og det er måske en konsekvens af den individualisering af unge, hvor man står alene med de forskellige løsninger, og overvejelser man har."

Læs hele artiklen på Metroxpress' hjemmeside

Lagt online 29.04.2016 af Peter Jensen

Kontakt forsker

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!