Print

Jyllands-Posten Aarhus: Nyt netværk i Tilst vil have unge i job

13. april 2016

13042016_Nyt netværk i Tilst vil have unge i job
Foto: AL2Bolig.

Af: Louise Nyvang Burmeister

En almen boligforening i Tilst skaber et nyt erhvervsnetværk, der bl.a. skal sikre områdets unge et lokalt fritidsjob. Den lokale boligforening har gennem flere år haft et samarbejde med Bilka, der har givet unge, som foreningen har udpeget, to prøvevagter.

Ifølge lektor ved Center for Ungdomsforskning, Niels-Henrik Møller Hansen, kan sådan et netværk være en god idé.

"Det er mit indtryk, at rigtig mange fritidsjob formidles gennem familie og venner og aldrig bliver slået op. De fleste unge, der i dag har et fritidsjob, kommer fra en middelklassebaggrund. Kommer man fra en såkaldt ressourcesvag familie, har man måske ikke overskud i hverdagen til et job i sin fritid og heller ikke netværket til at skaffe et" siger han.

Læs hele artiklen på Jyllands-Postens hjemmeside

Lagt online 14.04.2016 af Peter Jensen

Kontakt forsker

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!