Print

EMU: Hør Noemi Katznelson fortælle om attraktive uddannelsesmiljøer – set med de unges øjne

Professor og centerleder Noemi Katznelson medvirker i video og artikel på EMU - Danmarks Læringsportal, hvor hun fortæller om, hvad der gør et uddannelsesmiljø attraktivt i unges øjne. Det er nemlig både det faglige og det sociale, der spiller ind. 

Så kender du et ungt menneske, der står på tærsklen til en ungdomsuddannelse, enten i dit arbejdsliv, som lærer i udskolingen, som vejleder eller måske i dit privatliv, så er du måske interesseret at blive klogere på netop dette. 

Lagt online 08.12.2021 af Louise Ahlskog

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere