Print

Ekstra Bladet: Fie Laursen i spritstiv video: Hun tester grænser

Ekstra Bladet 15. maj 2016

Af: Camilia Soltani

Fie Laursen lever af at fortælle om sit liv og det betyder, at hun nogle gange laver nogle grænseoverskridende og provokerende videoer og blogindlæg. Senest har hun lagt en video op, hvor hun sidder med en flaske vin i hånden og drikker sig fuld undervejs. Hun bøvser, griner og taler om personlige og intime emner i sit liv.

Louise Yung Nielsen, der er ekspert i sociale medier fra Center for Ungdomsforskning, udtaler til Ekstra Bladet:

"Fie Laursen er kendt for at teste grænser. Men det skyldes også, at det er hendes forretning. Hun lever af, at folk skal følge med i hendes liv. Så hun er nød til at lave fængende rubrikker og dele videoer, der udfordrer vores opfattelse af, hvad der er tilladt".

Læs hele artiklen på Ekstra Bladets hjemmeside

Lagt online 19.05.2016 af Peter Jensen

Kontakt forsker

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!