Print

Altinget: Bølge af lukninger i højskoleland

26. april 2016

Af: Rasmus Løppenthin

Næsten hver tredje højskole har drejet nøglen om siden årtusindskiftet. De tilbageværende skoler lever til gengæld i bedste velgående og får rekordmange elever i disse år. Niels-Henrik Møller Hansen, der er lektor ved Center for Ungdomsforskning, har forsket i unge kontanthjælpmodtageres erfaringer med højskolelivet.

"De oplever tit, at det handler om økonomisk motivering, men på højskolen er der fokus på deres personlige udvikling og på at blive klogere på, hvad de står for, og det styrker dem i at foretage kvalificerede uddannelsesvalg" siger han.

Læs hele artiklen og interviewet på Altingets hjemmeside

Lagt online 29.04.2016 af Peter Jensen

Kontakt forsker

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!